2016. november 26. szombat komment
Stlywalker Day&Night: Középpontban a tudatosság!

Stlywalker Day&Night: Középpontban a tudatosság!

Középpontban a tudatosság

November 26-án, szombaton 14 órától ismét programokkal és kedvezményekkel várnak minket a magyar vonatkozású design üzletek, designer showroomok. A májusi könnyedebb nyárváró esemény után most egy kicsit komolyabb témát, a tudatosságot próbálja a Stylewalker feszegetni különböző programok tükrében, amellett, hogy már megjelenik a karácsony szelleme is, és bárkinek lehetősége lesz jóelőre, kedvezményesen megvásárolni az ajándékokat.

stylewalker_2016_nov.png

STYLEWALKER TÚRA 

2016. november 26. 14:00-22:00

Az esemény napján szervezett túra indul a kiemelt helyszínek érintésével:

14:00: Beszélgetés a Mono Art&Designban Mengyán Eszterrel, a Vous.hu főszerkesztőjével és a @viszlatfastfashion Insta oldal elindítójával, aki búcsút mondott a fast fashionnek. Többek között mesél arról, hogy miért döntött így, hogy érzi ettől magát, és mit választ helyette. 

15:30: Borkóstoló az ÜVEG/HÁZ-ban

17:00 Az Eventuell Galériában a Budapesti Metropolitan Egyetem Design- és Művészetmenedzsment Mesterszakos hallgatói tartanak prezentációkat.

Témák: tervezői trendek (Lidewij Edelkoort), pályakezdő designerek (Horváth Reni öltözéktervező, Sztojkov Alexandra táskatervező és Hornyák Evelin képzőművész) a nőket érintő társadalmi folyamatok (Szekér Viktória média design szakos hallgató).

18:30: Az Antonymban három férfiruha márka, a YUUTHS, a GRANDPA és a ZSIGMOND DORA menswear tervezői mesélnek a tudatos tervezésről és a kollekciók mögötti koncepcióról.

20:00 Az Eva’s Roomban Ragány Angéla (Colourmystyle) személyi stylist ad ötleteket azzal kapcsolatban, hogy válasszunk úgy ruhát kivételes alkalmakra, hogy máskor is szívesen felvegyük.

Utána fakultatív program. 22:00-ig még lesz időtök beszerezni akár a karácsonyi ajándékokat is.

A részvétel ingyenes!

JELENTKEZÉS: kovacs.heda@stylewalker.hu

A Stylewalker célja, hogy támogassa a magyar design életet, és rávezesse az embereket a tudatos vásárlásra. Ráadásul ki ne értene egyet azzal a ténnyel, hogy jó szórakozás az V. kerület kis utcáiban bolyongva újabb kincsekre bukkanni? A karácsonyi hajrá előtt pedig most mindenkinek lehetősége lesz arra is, hogy kedvezményesen szerezze be a kinézett ajándékot, vagy hogy inspirációt gyűjtsön a későbbi karácsonyi vásárlásra. 

 Az eseményt most is Belváros - Lipótváros Önkormányzata támogatja, acélból, hogy így minél szélesebb közönséghez eljuthassanak a magyar designban rejlő értékek.

Résztvevő üzletek: Antonym, Buborék, Csendes A Pesti Szatócs, Decolabor, Eva’s Room, Eventuell Galéria, Insitu, Le Petit Design, Lollipop Factory Budapest, Mono Fashion, Mono Art&Design, Paloma, ÜVEG/HÁZ, wonderLAB Concept Store

Részletes program: https://www.facebook.com/events/1783468238570079/

 

Kommentek