2015. március 08. vasárnap komment
NŐK napján, az IGAZI férfiaknak - köszönet

NŐK napján, az IGAZI férfiaknak - köszönet

Mai rendhagyó postomat nem a herba lét ihlette. Ez végülis egy füveskönyv. Nem kell, hogy minden a gyógynövényekről szóljon benne, mivel egy igazi füveskönyvnek az is  dolga, hogy a lelket rendben tartsa. Gondoljatok csak Márai és Szepesi Mária füveskönyveire. De fokozhatnám még Frida Kahló füveskönyvével is és számtalan olyan csodás könyvvel, mely a lélek egészségét hirdeti. Így nőnapon, azaz ma, rendhagyó módon a férfiakról írok Nektek.

Szerintem a világ férfiakkal együtt csodás és kerek. Köszönet Nektek Igazi férfiak, akik észreveszitek, hogy nők vagyunk és szépek vagyunk, köszönet nektek, ha észreveszitek, hogy az idegességünk, hisztijeink és féltékenységünk legtöbb esetben a saját belső bizonytalanságunkból fakad, köszönet azért, ha meglátjátok bennünk a gyengédet és köszönet azért is, ha meglátjátok bennünk az erőt. Köszönet Nektek, hogy támaszkodhatunk Rátok. Köszönet azért, ha be tudjátok ismerni a gyengeségeiteket, mert ez nyitja meg igazán a szívünket. Köszönet Nektek a türelemért, amit a csapongó női gondolkodás, királykisasszonyszerep és szeretetéhségünk követel meg Tőletek és köszönet azért, ha egyenrangú partnernek kezeltek. Köszönet nektek azért, hogy léteztek, és azoknak különösen, akik az értékeket nem a meghódítandó skalpok számán, a kirakatmacákon és a jobbnál jobb kocsikban méritek, hanem a szív, az érzések és a szeretet mentén kommunikáltok és segítetek megélni nekünk az igazi női energiákat.

Köszönet azért, ha vállaljátok magatokat úgy, ahogy vagytok, akkor is, ha az konfliktussal jár, köszönet nektek azért, hogy ilyen helyzetekben akár fát is lehet vágni a hátatokon.

Köszönet Nektek azért, mert Nők lehetünk és gyengédséget adhatunk és köszönet azért, mert anyává tesztek minket. Köszönet, hogy a fárasztó munkanapok után még el tudjátok viselni a napközben összegyűlt információ éhségünket és erőt vesztek magatokon beszélgetni velünk a kisebb-nagyobb érzelmi keszekuszaságról, ami bennünk honol.

Köszönet Nektek, hogy megélhetjük a női lét minden csodáját. Férfiak nélkül ez nem lenne lehetséges.

Így a Nők napján az Igazi férfiaknak is jár az őszinte köszönet.

Nőtársaim:) Köszönjétek ma meg, ha igazi férfi van a közeletekben. Ritka. Mint az Igazi nő is.:)

 

 

Kommentek