2014. november 12. szerda komment
Happy Skin - prémium natúr kozmetikumok  Pécsről

Happy Skin - prémium natúr kozmetikumok Pécsről

Tegnap KisSzotyival postára rohantunk el épp, és igyekszem mindig olyan helyszínt választani, ahol nincs embertömeg. Így a nagyobb posták ki is esnek a látókörünkből, isten ments, hogy összeköhögjenek egy 4 hónapos kisgyereket sorban állás közben. Így a posta, amit választottunk, az Apor Vilmos téren van a Hegyvidék Központban. Sajnos, vagy nem sajnos, de általában csak lézengenek itt az emberek, talán azért, mert a márkák nagy része, ami itt megjelent, nem a gyakori vásárlásoknak kedvez. Szerintem még a hegylakók igazán pénzesebb része sem akar hetente több százezer forintot elkölteni egy-egy kabát, ing, vagy valami hasonló vásárlására. 

fotó.JPG

Üdítő viszont a helyszínen, hogy jó a hentes (Mészár Steak), jó a halas, van gourmet bolt nagyon jó választékkal, és ha a Tanti vendéglátó helyett valami emberléptékűbb és szerethetőbb designban megálmodott, akár kismamákra is koncentráló bisztró lenne itt, akkor biztos sokkal több ember tenné be ide a lábát. Kiegészítve néhány magyar tervező elérhető árú kollekciójával, egyfajta WAMP életérzéssel, trendibb és nem öregasszonyos márkákkal, és máris düböröghetne.  Be kéne lőni a célcsoportot, mert a tengő-lengő orosz kismamákból úgy tűnik: nincs elég vásárlói kapacitás. Na de, ez az én véleményem. 

Meglepett viszont, hogy végre találni itt  jó áron, jó minőségű natúr kozmetikai szaküzletet. A Happy Skin bemutató üzlete október 16-án nyitotta meg kapuit és mi máris belevetettük magunkat az illatozó kisbolt kínálatába.

Képernyőfotó 2014-11-12 - 11.20.53.png

A pécsi manufaktúra termékei, Dr. Forrai Márta orvos és természetgyógyász, valamint lánya, Göcsei Kamilla ötleteit dícsérik. Márta 35 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött találta ki karöltve lányával a HappySkin termékcsaládot. Kamilla gyermekkora óta ebben az egészségtudatos neveltetésben részesült, tanulta és kereste az ismertséget a kozmetikumokkal gyártó szinten is. A kozmetikumok gondosan válogatott natúr, és zömében BIO alapanyagból készülnek. Hidegen sajtolt BIO olajokat, organikus vajakat, különleges BIO virágvizeket tartalmaznak, melyek csak a BDIH által engedélyezett natúr alapanyag listán szereplő egyéb alkotóelemekkel egészülnek ki. Olyan termékek kerültek a palettára, melyek megfelelnek az egészségtudatos bőrápolásnak.

Képernyőfotó 2014-11-12 - 11.35.27.png

Ami nekem nagyon tetszett, hogy külön termékcsalád kidolgozása folyik éppen a  kisbabákra /gyerekekre koncentráltan, így bukkantunk rá a Rozsomák gyerekkézkrémre, vagy a Szurikáta  folyékony tesápolóra. Aranyos ötlet a babáknak készített testvajkínálat is, amivel játékosan fedezhetik fel a testápolást.

fotó-4_1.JPG

fotó-10.JPG

Kiemelt gondossággal készítenek termékeket az ekcémás és psoriasis (pikkelysömör) bőrbetegségekre. Az üzletvezető hölgy, Anita, döbbenten mesélte, hogy mióta megnyitottak, annyi bőrproblémával küzdő vásárlóval találkozott, aminek a létezéséről nem is gondolkodott eddig. Azt hitte, az ekcéma rétegbetegség, és a lakosság csupán kis része érintett benne. Mióta a Happy Skin a Hegyvidék Központba költözött, már tudja, hogy ez nem így van. Nagyon megnőtt az igény a bőrproblémákra való természetes megoldások iránt.

fotó-6_1.JPG

Az üzlet design letisztult, a termékek csomagolása szerethetően közvetíti a natúr és bio üzenetet. 

Ami általában hiányzik a versenytársak kínálatából, vagyis a hatékony arcápoló krémek 30+ nőknek, az itt megtalálható. Van hyaluronsavas arcszérum, illetve  érett bőrre való krémek. Emellett készítenek ricinusolajat tartalmazó szempillaspirált is, aminek az az előnye, hogy nem töredezik tőle a pilla, hanem selymesen ápolt lesz. Ha kipróbáltam őket, biztosan írok majd a tesztek eredményéről. 

Addig viszont teszteltem mást: választottam egy Erdély kincse névre keresztelt szappant.  A benne lévő parajdi só ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag. Gyulladáscsökkentő hatása miatt pedig segít a pattanásos aknés bőrfelületek kezelésében. Öko kecsketejet is tartalmaz. Ami a natúr szappanok sajátossága, az a könnyen "olvadóság", az itt is jellemző. Ettől natúr, innen tudhatjátok, hogy semmilyen extra nem került a szappanba. 

Képernyőfotó 2014-11-12 - 11.41.24.png

A másik kedvencem az aktív szénnel készített Ébenfekete szappan lett, ami csodásan radírozza a bőrt, miközben használom. 

Próbáljátok ki, ha arra jártok! Ha pedig nem, akkor kukkantsatok be a webshop kínálatukba!

http://www.happyskin.hu

 

 

Kommentek