2013. július 04. csütörtök komment
Örök fiatalság csodaszérumai II.

Örök fiatalság csodaszérumai II.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, tovább kutakodtunk az örök ifjúság titkaiban… és lám-lám van még mit a turmixba aprítani. Ezúttal a csináld magad jegyében! Az alábbi táblázat 4 egyszerű lépéssel segít összeállítani az ízléseteknek leginkább megfelelőt. Mert az is teljességgel igaz, hogy amit a testünk kíván, abból nagy valószínűséggel hiány is van benne, úgyhogy hallgassatok a testetek szavára. Íme egy kis DIY, a variációk száma pedig végtelen. Az ebből készített és lehörpintett turmixokat képzeljétek el úgy, mint egy nagy nyomású sugárral végzett teljes generált. Igazán megérdemeljük időről időre, optimálisan napi szinten, mert egy-egy ilyen  adaggal a napi vitamin, ásványi anyag ellátottságunk természetes úton pótolva is van. Lássuk is a négy egyszerű lépést, amiből pillanatok alatt vitalizáló, szépítő, építő, stresszoldó, erősítő energiabombákat gyárthatsz:

buildjuice.jpg

  1. lépés: Válassz egy hozzávalót a legfelső sorból! Ezek adják meg a kis italunk édes ízét, de alapvetően nagyon jól kombinálható ízvilágúak. Ezek tehát a répa, az alma, a cékla, a körte vagy az édes burgonya.
  2. lépés: ez a sor az erősen lúgosító növényeket tartalmazza. Kiváló betegség megelőzők, és elősegítik a test megfelelő oxigén-ellátottságát. Ide tartozik a kel, a zeller, az uborka, pirospaprika, spenót. Ebből is kapj ki egyet!
  3. lépés: a méregtelenítő válogatás. A gyermekláncfű levele, a fokhagyma, a citrom, a brokkoli és a gyömbér kiváló hatásairól egyenként is ódákat tudnánk zengeni, de így a fantasztikus négyes tagjaiként, minden mérget kipusztít. Turmixba az egyikőjükkel!
  4. lépés: végül, de nem utolsó sorban válassz egyet a gyógyító fűszernövények közül! Erős tisztítóhatásuknak köszönhetően segítenek kitisztogatni a szervezetben felgyülemlett nehézfémeket, egyéb méreganyagokat. Gyönyörűen tisztítanak, ami a bőrön is hamar tükröződik.

A kis infografikánk a teljesség igénye nélkül készült, de alapvetősen kiemelkedő gyógyító hatású és jól kombinálható elemeket tartalmaz. A lényeg, hogy minden sorból válasszatok „katonát” magatoknak, és keverjétek, kavarjátok, ahogy jól esik! Ezek után nincs más hátra csak életerővel duzzadva belerohanni a világba! :)

Forrás: http://rawedibles.blogspot.ca

Kommentek