2013. április 16. kedd komment
Az Igazi - Füvesasszonytárs betölt, beélesít és robbant

Az Igazi - Füvesasszonytárs betölt, beélesít és robbant

Blogrobbanásról írtam nektek néhány nappal ezelőtt. Merthogy bővülünk. Méghozzá egy társszerkesztővel, mert napi tartalmat szeretnénk mutatni nektek a jövőben, hogy aki szereti az urbán herbál életérzést, van benne nyitottság az ismeretlen vagy népi gyógymódok iránt és alapból szereti a természet és a város kombóját, az minden nap kapjon valami új itinert, valami új benyomást, valamit, ami egész nap ott motoszkálhat a fejében.  Ezért néhány hónapos gondolkodás után nekiálltam és megpróbáltam olyan embert találni nektek, akinek napsugaras a természete, kellően grafomán a személyisége és aki pontosan érti, mi vezérelt akkor, amikor ezt az egészet elindítottam. És mivel hiszek abban, hogy minden álom, amit nagyon akarunk megvalósulhat, az álmodozást egy idő után tettek is követték. És sokkal előbb, mint reméltem, megérkezett. Neki is van egy hülye kutyája, mint  ahogy nekem kettő. Együtt szívtunk, együtt nevettünk sok éven át. És pontosan tudja, mitől döglik a herba légy. SziPorkaként olvashattok tőle ezentúl bejegyzéseket és fogadjátok sok szeretettel. Írt is nektek egy nagyon rövidet. Amolyan bemutató félét. Következzen tehát Ő. 

kingu.jpg

"Sziasztok!

Hát megtörtént, hivatalosan és nyilvánosan is füvesasszony lettem. Nem egyszerű bemutatni magam, nem is ragozom túl az első találkozást, nehogy elillanjon az újdonság varázsa.

Megrögzött függője vagyok az élet apró örömeinek, a színeknek, a szívmelengető pillanatoknak, a bennem lakozó sárkányfűárusné pedig mostanában érett meg arra, hogy tudását és/vagy lelkesedését elétek tárja. A hitvilágom valahol a boszorkányság, a népi gyógyászat és a modern orvoslás között helyezkedik el, de simán behúz egy-egy kreatívabban tálalt babona, vagy a mesék világa Alice-től átmenet nélkül a Pindúr Pandúrokig.

Kedves Barátném nyomdokain szeretnék én is olyan Tőletek akár karnyújtásnyira lévő lehetőségekre, megoldásokra rámutatni, amit könnyen a magatokénak tudtok érezni. Nem célom, hogy letoljam a Wikpédiát vagy az egyes témába vonatkozó teljes orvosi szakirodalmat, sokkal inkább életszagú kis kivonatok lesznek ezek a városlakásról, a gyógyítás, a kreativitás és a hétköznapi csodák jegyében.

Találkozunk itt, okézs?:)"

Szerintem okézs. Holnap tőle olvashattok. Nagyon meleg welcome.:) Mostantól a napi tartalom legyen Veletek.:)

Kommentek