2013. április 12. péntek komment
Herbablog robbanás - társszerkesztővel bővülünk

Herbablog robbanás - társszerkesztővel bővülünk

Nos. _DSC5312(1).jpgAz van, hogy igencsak megduzzadt a magasságos mennyei zöldatyának köszönhetően a blog követőinek tábora. Emiatt is, meg amiatt  is, mert ezt a hetet például totális kripliségben töltöttem el, ami számtalan újabb post bejegyzésére ihletett,  ugyanis újra megtapasztaltam a kórházak, magánrendelők, hókuszpókusz dokik és a gyógynövényes varázsbirodalom tündöklését, de mivel a kripliség és az írás ezen a héten nem volt összeegyeztethető, emiatt kedd óta bejegyzés sem született...És azt mondom, ez így nem mehet tovább.

Amikor a blogot elindítottam, valóban nem gondoltam, hogy rövid idő alatt lesznek olvasóim is. És hogy ennyien:) Ezt először is nagyon - nagyon köszönöm Nektek, másrészt szeretném, ha ez a felület tényleg mindig új és érdekes infókkal bombázná az agyatokat, mert az oldalon található népgyógyászati és a zöld megoldások, a lélekápolás, úgy egyáltalán a füveskönyv léte, az kizárólag akkor maradhat fent, ha megfelelő mennyiségben tartalmat is tudunk hozzá szolgáltatni.

Így kaptok egy társszerkesztőt. A jelentkezők sora még hosszú, de ígérem, a jövő héten megtörténik a kiválasztás, és újabb energiával erősítem a gyógynövénykommandót. Gatyákat felkötni tehát, mert napokon belül nász köttetik egy hozzám hasonlóan szenvedélyes herbaharcossal. Csak figyeljétek. Addig is bemutatom az eddigi jelentkezőket. Ki lesz az igazi? Mindig csak ez a kérdés. Amíg kiderül, bódítsátok el magatokat, itt a hétvége:)

strucc.jpg

malac.jpg

lajhár.jpg

moynó.jpgmosómedve.jpgkoala.jpgmaki.jpg

brumi.jpg

Kommentek