2013. március 19. kedd komment
Herbál viagrák - libidónövelés baromságokkal -  2. rész

Herbál viagrák - libidónövelés baromságokkal - 2. rész

Az előző postomat a libidónövelésről több ezren olvastátok el. Hiába, a szex a lelke mindennek jelenség úgy tűnik még mindig tartja magát, és bármennyire is a szeretet ereje az, amiről órákat papolnak egyesek, mások pedig megélik, valahogy az állati énünk itt van velünk, és akarja azt, ami jár neki. Ki belátja, ki nem. Ki elnyomja magában, ki nem. Vannak, akik annyira elnyomják, hogy libidózavaraik lehetnek és vannak, akik neveltetésük, rossz tapasztalataik hatására, vagy egész egyszerűen csak azért, mert egészségügyi problémájuk van, kihatott a szexuális életükre.

Egy biztos: a libidópara nemcsak Casanova korában  volt központi kérdés, hanem napjainkban is. A szexuális forradalom ugyanis nemcsak azt hozta magával, hogy hülyének néznek egy nőt, ha egy hónap randizás után még mindig nem akar szexet, de magával hozta azt is, hogy a szexuális teljesítménykényszer totálisan a minőség és az önismeret rovására megy. És amikor fogalmad sincs róla mi a jó neked és hogyan, csak csinálod, mert már te magad is elhiszed, ezt akartad, na akkor történhet meg az, hogy egyszercsak hopp és kopp: nem érkezik a vágyott vágy. Marad tehát a hiányérzetekkel teli pillanat. És a kókadt fallosz esete Tóth Marival. Lássuk, mit kínál ezekre a jelenségekre korunkban a herbapiac.

sex-problems_erection.jpg

Amikor először nekiálltam a téma boncolgatásának, akkor jöttem rá, hogy 2 bejegyzés sem biztos, hogy elég lesz erre. És azért nem, mert bár a libidónövelő herbálviagrák korában végtelen mennyiségű megoldást kínálnak knb. potencianövelő oldalak, de a nagy részük akkora kamu, hogy halálra röhögtem magam rajta, csakúgy, mint a "Lemenő napnak is van ereje" reklám klasszikuson. Ez utóbbin márcsak azért is röhögtem sokat, mert oké, hogy a célcsoport nagyjából 50-es, de könyörgöm, ki akar ilyen életet és ilyen hangulatot magának? Mutatom miről beszélek:

Képernyőfotó 2013-03-19 - 14.34.14.jpgDominanyu videó

Ami nekem ebből kiderült, az az, hogy teljesen természetes, hogy dominanyu sárga foggal, égnek álló hajjal és vérben forgó szemmel követelheti a jussát. Igaz, annyira rusnya szegény, mint a vasorrú, de ez a szuper potencianövelő még ezt is feledteti veled: tökmindegy hogy semmi kémia a másik iránt, sőt,  az életkedved is elmegy, ha ránézel, mert ha beveszed, máris lehet jó a szex, és a lemenő nap egyszerre csak zeniten tündököl. Hát nem azért, de szerintem ilyenkor evidens, hogy apu inkább egy fiatalabb, gusztusosabb, megértőbb és főleg kedvesebb jelölt után néz, és máris semmi szükség libidónövelésre. Mert megy magától minden. Ha nem, akkor meg valószínűleg az van, hogy szerencsétlenbe beleégett ez a rémkép, és titokban tudja, mennyire lúzer, hogy  valaha is ilyen nőt vett el, így a soha ki nem mondott önvád kókadásig mardossa. NA, ezen azt hiszem semmilyen potencianövelő szer nem segíthet, mert aki saját magát kasztrálja, annak sajnos a herba viagra sem nyújthat igazi vigaszt.

ÍMe, egy másik nagyon vicces termék, az általam csak  Spanyol légy - nek becézett cseppek. Abszolút hihetetlennek tartom alapból is, hogy belecsöpögtetek valamit az italomba, aminek ismert gyógynövény összetevői nincsenek, csak C vitamin, meg aminósav, legális és ettől majd még meg is hódítom a másikat, plusz a libidómmal sem lesz gond. Azt pláne hihetetlennek tartom, hogy szervi eredetű problémák ( vérkeringési zavarok és társai) esetén néhány csepp oldattól olyanok leszünk, hogy aztán röptében a legyet is. Elhihetitek nekem: ami erre képes,  az legálisan biztosan nem kapható. Ha tudtok ilyenről azért szóljatok, mert írnék róla.:D

És itt akkor evezzünk át egy másfajta libidóproblémára, a fals tévképzetre, melyet több fiú haveromtól is hallottam már, és amit azért említek, mert ez az, amin gyógynövény szintén nem segíthet: vannak a feleségnek való nők és vannak azok, akikkel jó a szex.

ÖÖÖ. HMMM. NOS. Ez baromság.

Mindenkinek megvan a párja, a társa, akivel az élet is lehet kalandos, és közben még az egyéni aberrációk is pontosan és úgy felszínre törhetnek, ahogyan annak helye és ideje van. A kérdés mindig az, miben hiszünk. Ha abban hiszünk, hogy nem sikerülhet ezt egyben megtalálni, akkor nagy valószínűséggel nem is fogjuk megtalálni...Ez olyan talán, mint a pasim szerint a sales tevékenység: ha nem tudod elképzelni, hogy el tudsz adni valamit 100.000 millióért, akkor nem is tudod eladni. Hogy miért így működik ez? Ezt nem tudom. De az biztos, hogyha olyan valakivel készülsz ceccualizálni, akivel valami nem stimmel, nem tudsz előtte megnyílni, nem tudsz vele őszinte lenni, valamiért nem megy, akkor hiába minden.

the-good-sex-guide.jpg

Harmadik eset és ez többnyire a nőket érinti: az önbizalom para. Nos, arra sem ismerek gyógynövényeket, amik hatnának, hacsak nem a BACH virágterápia keverék oldatai, de ez más tészta, erről máskor és bővebben fogok írni a nem olyan távoli jövőben. Persze a placebo hatásban nem találok kivetnivalót, az ember agya sokmindenre képes, talán még arra is, hogy valóban elhitessük magunkkal: néhány csepp denevér vértől lepedőakrobatákká válunk és csak úgy pörgünk forgunk a szexuális mókuskeréken.

Ha tehát valódi megoldásokra törekednétek, mert valami miatt mostanság nem olyan a tempótok, mint kellene, akkor arra tényleg vannak jó megoldások, de hangsúlyozom: kémia nélkül semmi sem megy...sajnos. Így ez a post végülis arról szólt most: kémia legyen, utána jöhetnek a knb. egészségügyi problémákra ható herba szerek. Mert ha kémia nincs a másikkal, akkor ugyanmá megette a fene. Szerelem, az nem mindig kell, legalábbis nagyon úgy tűnik, ha nem így lenne, akkor nem létezne az ősi mesterség úton-útfélen. Bár ennek a megléte is inkább csak azt bizonyítja nekem, hogy vannak dolgok amiket "otthon nem lehet". De mivel ez sokkal kényesebb téma annál, hogy csak így dobálózzak vele, emiatt ezt most csak kósza gondolatokkal érintettem.

A valódi cél tehát a minőségi párkapcsolat. Az viszont megint nem a gyógynövényeken múlik, ugye, hanem önismereten...Minden más csak azután jöhet.

Folytatása következik:)

Kommentek