2012. szeptember 17. hétfő komment
PUR-PUR Szappan - igazi flash egy illatos féltéglától

PUR-PUR Szappan - igazi flash egy illatos féltéglától

ke_pernyo_foto_2012-09-17_23_12_40_1347916398.png_947x707

Méghogy nem a méret a lényeg. Persze, hogy az. Minél nagyobb, annál inkább érzem, hogy megérte az árát. Mégha pszichológiai csavar is, de az tény,hogy ez a szappan nem kispályázik: gigantikus, hófehér és semmi adalékanyag nincsen benne. Ráadáusul simán elképzelhető, hogy hallucinálni kezdesz az illatától. Naaagy mezőt láhatsz lebegni a lelki szemeid előtt, ahol megjelennek a tubarózsa hadak, illóolajkatonákkal és csak ugrabugrálnak szaglószerveid városi szmogtól elcsigázott receptorain. Mondjuk fürdeni még jobb vele, mint halkózni.  Selymes hab, ahogy mosod le magadról még mindig nincs az a tipikus szappan utáni bőrtapadós érzés. Nem feszül a hátad és nem érzed a kiszáradó bőr tűszúrkálós érzését. Egy baja van csak: ha nem vigyázol vele az elején, anakondaként siklik ki a kezeid közül és fél téglaként eshet rá a kislábujjadra. Ami amellett, hogy hülyén nézel ki fejbúbig habosan egy lábon óbégatva, semmi mást nem jelent, csak azt: beszippantott a PUR-PUR szappanok világa és elkalandoztál lélekben a pécselyi manufaktúrában.

11 féle, kézzel készült készült szappant kínál a PUR-PUR Pannónia és érdemes elidőzni a honlapjukon is:  kerámiából készült szappantartók között is válogathatunk, ha unnánk már pucolni a kádra ragadt szappanmaradékokat.

Értékelés: 5 (1-5 között)
Bőrtípus: minden
Típus: rózsa, tubarózsa, levendula, hárs, akác, kadarka, rozmaring, paprika, gyöngyvirág, verbéna/citromfű, mennyei fűszeres
Árkategória: 1000-2000 Ft
Honlap: http://www.purpurpannonia.com, http://www.facebook.com/purpurpannonia

Kommentek