2012. szeptember 17. hétfő komment
Fogyj és lazulj mentateával!

Fogyj és lazulj mentateával!

ke_pernyo_foto_2012-09-17_23_00_31_1347915845.png_730x537

Mert a menta nemcsak az orrodat tisztítsa. Hanem az agyadban lévő stresszgócokat is szétrobbantja, miközben megzabálja a zsírsejtjeidet. Ha kevésbé drasztikusan akarjuk kifejezni, akkor ez az a tea, ami úgy fogyaszt, hogy közben tékitizi hangulatba kerülnek a mindennapoktól megterhelt idegeink.

Semmi nem kell hozzá, csak néhány szál menta, forrásban lévő víz, 6-8 percig állni hagyjuk és á lá natur, némi citrommal ízesítve már lehet is fogyasztani.

Miközben kortyolgatjátok, gondoljatok arra, hogy a világ számos táján éppen ebben a pillanatban is milliók iszogatják ezt a friss illatú meleg nedűt. Marokkóban egy színes forgatag kellős közepén üldögélnek menta teát szopogató emberek, Amszterdamban valamelyik coffe shopban frissítik csíkszemű vendégek hallucinációban elfáradt agysejtjeiket és ha időutazunk, álljatok meg egy pillanatra az ókori Róma újító gondolkodású embereinél, akik a nagy lakomák végén ahelyett, hogy a torkukon dugták volna le a mutatóujjukat, kulturáltabb megoldást választottak: mentateával serkentették emésztésüket.

Mivel felgyorsítja az anyagcserét, egy 2 hetes mentatea-kúra (szigorúan cukor nélkül!!!!), napi 4-5 csészével ténylegesen beindíthatja a fogyást. Persze csülökpörköltet mentateával öblíteni nem biztos, hogy szerencsés, de kis odafigyeléssel garantált az úszógumi apadás.
Egy feszített munkanap közben pedig ajándék a kámfor illatú tea: erősíti az idegeket és így magabiztosabban küldheted el a főnöködet melegebb éghajlatra.

Kommentek