2014. március 17. hétfő komment
BIJÓ - ahol Pokorny Lia hátára fedőket tapasztottak

BIJÓ - ahol Pokorny Lia hátára fedőket tapasztottak

Svájci befektetők hátszelével vadiúj bioközpont nyílt a Róbert Károly körúton, a régi Renault Hungária épületében. A fantáziadúsan BIJÓ-nak keresztelt intézmény a magyar tulajdonban lévő Mediline igazi versenytársa lesz. Az eddig egyeduralkodónak számító Mediline ugyanis 20 év masszív jelenlét után, ráadásul éppen a XIII és XIV. kerület határán, ahol a Mediline nagyker-kisker lerakat is van, emberére akadt.

Képernyőfotó 2014-03-17 - 19.40.27.png

Március 13-án csütörtökön tartott sajtótájékoztatóval egybekötött megnyitó eseményen bemutatták a város első olyan bio-, reformélelmiszerek és gyógytermékek kereskedelmével foglalkozó épületét, ahol:

- a nagykeres külön részen vásárolhat a kiskerestől

- az összes termék, mely kb. 17.000 élelmiszert, étrend-kiegészítőt, tisztítószereket és kozmetikumot takar, webshopban elérhető, Budapesten ingyenes házhoz szállítással, országszerte pedig 990 Ft egységáron

Képernyőfotó 2014-03-17 - 19.28.24.png

- rendelkezik  Gyógyító Központ résszel: itt 19 természetgyógyászati szakrendelő (lélek) található, ahol jelenleg 110 alternatív lehetőséget kínálnak az egészségmegőrzésre, önfejlesztésre, gyógyulásra

- Bud(h)apest termükben többek között, jóga, hastánc, gerinctorna, Osho dinamikus és egyéb meditációs, Thai Chi, gerinctorna, baba-mama tornafoglalkozásokat látogathatnak vendégeik

- rendelkezik egy 250 nm-es BIJÓ BONSAI TEAHÁZZAL, ahol egy Japán bonsai tetőkert közepéről szemlélhetjük a BIJÓ világát

- rövidesen nyit a következő Debrecenben

Képernyőfotó 2014-03-17 - 19.28.35.png

- és még szexin is néz ki. Belülről legalábbis.  Kár, hogy az egyáltalán nem szexi Róbert Károly körúton van, dehát minden nem lehet tökéletes, pénz és épület beszélt gondolom, amikor a megfelelő helyszínt keresték. Na meg az, hogy valójában minden hasonló nagyker nagyjából ebben a kerületben van.

A megnyitó eseményen a BIJÓ ház arca, Pokorny Lia mondta meg a tutit: Az egészség szexi. Majd azzal a lendülettel egy holisztikus aura kvantum gyógyász piros lábasfedőket tapasztott a hátára. Nem röhögtem. Csak egy kicsit. Uri Geller óta tudja a magyar, hogy az energia nem vész el, csak átalakul és még akár vasalót is tapaszthatunk vele mások homlokára. Akár egy szuper színésznő elegáns hátára is, ami abban a pillanatban minden volt, csak szexi nem. Nemhiába: fedőnek a lábason a helye.

Képernyőfotó 2014-03-17 - 19.27.13.png

Képernyőfotó 2014-03-17 - 19.26.55.png

Ami ezután következett, az hihetetlen volt: külön foglalkoztak az újságírókkal és bloggerekkel! Ráadásul kiscsoportos körbevezetés során, tisztára mint anno az áltiban, amikor a kirándulócsoportoknak gyülekeznie kellett. Esküszöm élveztem. (Az eddigi újságírói és bloggerélmények során általában levegőnek néztek, mondjuk okot is ad rá a pogácsazabáló többség, akik semmit sem csinálnak, csak jönnek-mennek ilyen eseményekre, majd nemhogy utókövetni felejtik el, de még fel is vannak háborodva, ha rákérdez a kedves vendéglátó fél: ugyan már, miért nem írt az eseményről, ahol már a 2. percben a zsebébe tömött nem kevés pogácsa-hadat. )

Képernyőfotó 2014-03-17 - 19.26.08.png

Képernyőfotó 2014-03-17 - 19.25.54.png

Az épületben még érezhető az előző bérlők fáradt lendülete, de nagyon szépen megcsinálták az öngyógyító, a kisker és nagyker részt: elképesztő a termékválaszték, az egyik sarokban pedig még friss medvehagymát is találtam, amiért külön szimpatikus lett a Kacsóh Pongrácz felüljáró közelében tanyázó intézmény. Ami pedig ezután következett, azt tényleg köszönöm a BIJÓ-háznak: a megfelelő időben regisztrált vendégek részt vehettek egy órás ingyenes foglalkozáson a ház szolgáltatásai közül: itt én az önismereti beszélgetést választottam.

Tóth  Szilvia önismereti mentor és mentálhigiéniés  szakember azt hiszem egy valódi tündér. Megnyitott, mint csapot a mosogatónő. Pedig tényleg elég nehéz volt ellazulni az újságírók hada, a folyamatosan áramló tömeg és annak a tudatnak a jegyében, hogy ez most csak 1 óra, ami valójában semmire sem elég, csak egy kis kóstoló. De már ez is rengeteget adott, és ezen tényleg meglepődtem. Kvázi irányított meditáció keretében megkér arra, hogy képzelj el egy virágot (vagy bármit, azt ő majd tudja), amit aztán részletesen leírsz és elkezd valamilyen módon működni egy szimbólumokkal teli képi világ. Ami egyébként rengeteg bennem rejtőző kérdésre okos válaszokat adott....Ez a technika képekkel dolgozik, az ún. KÉPI kifejezéspszichológia módszertanán alapul, de akit érdekel, az megkeresheti Szilviát és kérhet időpontot tőle. Én biztosan fogok még próbálkozni nála, ahogy az időm és a valódi elszántságom engedi.

Képernyőfotó 2014-03-17 - 19.27.58.png

a képen: Tóth Szilvia önismereti mentor

 Ahogy említettem, a BIJÓ csapat még az idén megnyitja a  debreceni,  majd, hasonlóan hármas tagolású központjaik mellé 2015 során a további központokat Nyíregyházán, Miskolcon, Szegeden, Pécsett és Győrben. Mediline, gatyafelkötésre készülhetsz!:)

Nyitva tartás:
Raktáráruház:
Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig, 7-15 óráig

Bolt:
Nyitva tartása: Hétfőtől - Péntekig, 9-19 óráig
Szombaton 9-13 óráig

Elérhetőség:

Cím: 1135 Budapest, Róbert Károly Körút 96-98.

Telefon: +36 1 814-64-65

Mobil: +36 30 372-87-75

A web cím: www.bijo.hu, és ezen lehet kiválasztani, hogy a bolt, vagy az öngyógyító központ érdekli-e a kedves olvasót.

 

TÓTH SZILVIA önismereti mentor - 06.70.230.53.23. // toth.szilvia@integralmentoring.hu

Kommentek